HTML

STOPlista

Meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű vagy és kitessékeltek egy étteremből egy ártatlan csók miatt a pároddal? Kiküldtek egy diszkóból, mert pasi létedre a pasid kezét fogtad? Ez a blog a homofób, melegellenes helyeket, történeteket listázza. Bojkottáld az itt felsorolt helyeket, és javasold ezt ismerőseidnek is! Oszd meg velünk saját kellemetlen élményed! Legyen végre ciki intoleránsnak lenni Magyarországon!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kirakták a meleg srácokat a Szimplából

StopLista 2009.03.21. 12:05

 Március 19-én este két meleg srácot kiraktak a Szimplából, pusztán azért mert csókolóztak. A Szimpla eddig kedvelt, toleráns szórakozóhelynek számított, ahol nem kifejezetten a szélsőséges polgárok gyülekeztek. Úgy tűnik, a meleg csók azonban a Szimpla személyzetében is kiverte a biztosítékot. Listára vele!

Címkék: csók meleg szimpla homoszexuális

1 komment

A lista - bojkottáld őket!

StopLista 2009.03.21. 11:47

Az alábbiakban a melegekkel szemben intoleráns üzletek, bárok, éttermek, hivatalok, intézmények listáját olvashatod. Bojkottáld őket, hogy végre Magyarországon is ciki legyen homofóbnak lenni!

Szimpla Kert - Budapest, VII. kerület, Kazinczy u. 14.

 

Rossz élményed volt valahol? Lealancsonyító módon bántak veled, mert meleg vagy? Küldd el a stoplista@gmail.com email címre a történeted és a hely megnevezését!

Tulajdonosok, figyelem! Ha le szeretnél kerülni a listáról, szintén jelentkezhetsz emailben, és megvizsgáljuk az esetet, közzétesszük nyilatkozatodat!

Címkék: lista hely étterem bár homofób intézmény stoplista melegellenes

2 komment